RING OSS - 0171-12 17 33

Asfalt Enköping

RING OSS - 0171-12 17 33

Bostadsrättsföreningar

Vi asfalterar din garageuppfart, gångstråk eller andra ytor.

Går er brf i asfalttankar? Har ni en garageuppfart som behöver asfalteras p.g.a. slitage och gropar? Eller göra en enkel lagning på baksidan av huset? Då har ni kommit rätt! Vi hjälper bostadsrättsföretag med alla slags projekt som kräver läggning av asfalt i Enköping.

Kontakta vår erfarna personal när ni behöver hjälp med att anlägga ny asfalt i Enköping!

Asfaltlösningar för privata projekt

Oavsett vilken typ av läggning av asfalt i Enköping ni behöver börjar vi alltid med att titta på området som skall beläggas med asfalt. Genom en undersökning och prat med kunden skaffar vi oss en bättre bild av projektets omfång, vilken typ av asfalt i Enköping som behövs i varje specifikt uppdrag och kundens önskemål om slutresultat. Vi tar med oss områdets förutsättningar och kundens önskemål när vi utarbetar ett kostnadsförslag med pris. När ni tackar jag till vårt förslag på lösning så börjar vi vårt arbete. Tillsammans med kunden stämmer vi alltid arbetet med läggning av asfalt i Enköping.

Kan ni asfaltera parkeringen?

Oavsett om ni vill renovera en gammal och sliten parkering eller bygga en helt ny parkering kan vi hjälpa er med asfalt i Enköping. Anläggning av asfalt har många fler fördelar än sten eller grus. Asfalt kräver mindre underhållning och håller i väldigt många år. Men den ökar även husets värde och skapar ett mycket mer inbjudande atmosfär runt fastigheten! En välordnad parkering kan även locka till fler spekulanter vid en försäljning.

Det här gör vi alltid inom asfalt i Enköping:

  • Förarbeten
  • Asfaltläggning
  • Kvalitetskontroll
  • Underhåll

Ring, maila eller fyll i kontaktforumläret på kontakt sidan om ni vill ha offert för arbete inom asfaltering och asfalt i Enköping! Kom ihåg att beskriva ert ärende så noggrant som möjligt.