RING OSS - 0171-12 17 33

Asfalt Enköping

RING OSS - 0171-12 17 33

Om oss

Vi har rätt yrkeskompetens och alla nödvändiga utbildningar inom asfalt i Enköping.

Mälardalens Asfalt AB grundades 2017 och har en mycket erfaren personal inom allt som rör asfalt i Enköping och Mälardalsregionen. Våra kunder är både bostadsrättsföreningar och stora företag med diverse projekt av alla storlekar. Vi hjälper er med allt från förarbete till kvalitetskontroller av er asfalt i Enköping.

Behöver ni se över er asfalt i Enköping? Kontakta oss genom att beskriva projektet och vi återkommer snarast!

Vi utför asfaltarbeten i Enköping och Mälardalsregionen

Vi grundades 2017 av Tommy Skogström, Jack Skogström, Peter Arrborn och Andreas Kraft som alla äger och driver företaget gemensamt. Vi utgår ifrån Bålsta och har 12 anställda. Alla anställda hos oss innehar självklart rätt yrkeskompetens och alla nödvändiga utbildningar inom asfalt i Enköping.

Vi utför alla arbeten inom asfalt i Enköping, från parkering till stora vägbyggen. Företagets maskinpark är av högsta kvalitet och uppfyller alla ställda miljökrav, allt för att säkerställa ett så bra resultat som möjligt.

Vi arbetar hårt för att alltid ha en mycket bra relation till dig som kund, vi tror på att en bra dialog ger en bra arbetsmiljö och med det ett bättre och mer kostnadseffektivt slutresultat. Som en seriös aktör som utför professionell utföring inom asfalt i Enköping är vi ISO certifierade och innehar UC certifikat på god kreditvärdighet! 

                                               Vi har två ISO certifieringar som styrket vår kvalitet och kompetens inom asfalt i Enköping.      Vi har även god kreditvärdighet inom företaget.

Alltid kostnadsfri offert för asfalt i Enköping

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri offertförfrågan med möjlighet att tillsammans titta på platsen där läggning av asfalt i Enköping kommer att utföras. På detta sätt skapar vi redan från början en rättvis bedömning och rätt förutsättningar för projektet och bästa resultat. Detta arbetssättet gör också att du som kund får en korrekt prisbild från början och slipper överraskande kostnader under arbetets gång.